O nama
+381 64 244 8004 ; Kralja Milana 22/I
EnglishFrenchGermanItalianSerbian

O nama

Ordinacija London Dent se nalazi u samom centru grada u ulici Kralja Milana 22/I.

Ordinacija je otvorena 2003. godine. London Dent u stručnom i organizacionom pogledu, modernom opremom i savremenim materijalima i tehnikama rada ispunjava visoko postavljenje standarde savremene stomatološke prakse. Pristup svakom pacijentu je potpuno individualan, jer je naš prioritet da Vama, našim pacijentima, obezbedimo najbolje moguće rešenje problema, osluškujući vaše želje i potrebe.

Želimo da se osećate sigurno i samopouzdano, pre, tokom i posle tretmana, i da Vaše iskustvo bude maksimalno ugodno u opuštenoj i prijatnoj atmosferi naše ordinacije. Ordinacija je namenjena tretmanu svih vrsta stomatoloških oboljenja. Hitni slučajevi su prioritet i uvek će biti sanirani u najkraćem mogućem roku. Prelep osmeh koji ste oduvek želeli, je naš cilj!

Vlasnik i osnivač je Dr Mihailo Jokić specijalista ortodoncije, diplomirao i specijalizirao na Stomatološkom fakultetu u Beogradu.

Ordinacija pruža usluge iz svih grana stomatologije i stoga ima veoma uspešnu, dugogodišnju saradnju sa renomiranim stručnjacima, specijalistima, u svojoj oblasti.

Zajedno smo tim, koji će shodno vašim individualnim potrebama, ličnim željama i realnim mogućnostima, kreirati najbolje moguće rešenje.

Pročitano 5853 puta

Galerija slika

View the embedded image gallery online at:
http://londondent.rs/o-nama#sigProGalleria92e2a30caf
Kralja Milana 22/I, Beograd, 11000 Srbija
+381 64 244 8004