Dentalni turizam
+381 64 244 8004 ; Kralja Milana 22/I
EnglishFrenchGermanItalianSerbian

Dentalni turizam

Iskoristite posetu Beogradu da Vaš osmeh zablista. 

 

Pozivamo Vas da provedete zanimljiv odmor u Beogradu, i po povoljnim cenama, dobijete vrhunsku stomatološku uslugu u Stomatološkoj ordinaciji ‘’London Dent’’.

Iskusan tim stručnjaka, najsavremenije metode i tehnike rada i vrhunski materijali svetskih proizvodjača, garantuju kvalitet usluga.

Kontaktirajte nas direktno na mail ili preko kontakt forme na sajtu, pošaljite ortopan OPT snimak Vaših zuba a naš tim lekara će analizirati snimak i predložiti Vam plan lečenja:

  • opis intervencija,
  • vremensko trajanje,
  • broj potrebnih dolazaka
  • cenu.

Takodje možete kontaktirati i naše predstavnike u Vašoj zemlji, i na Vašem jeziku pitati sve što vas interesuje, vezano za naše usluge. 

Kontakt osoba u Austriji, … Italiji,… Francuskoj… Engleskoj…

Za strane državljane i osobe koje borave u inostranstvu izdajemo fakture za potrebe refundiranja troškova lečenja na osnovu zdravstvenog osiguranja.

Mi Vam možemo pomoći i pri organizovanju boravka u Beogradu, pronalaženje najboljieg načina putovanja, smeštaj u nekom od obližnjih hotela ili hostela,kao i apartmana u centru grada, po izuzetno povoljnim cenama . Organizujemo doček na aerodromu ili stanici, i po završetku tretmana i odjave iz hotela imate vožnju nazad do aerodroma ili autobuske stanice.

        

 S obzirom da je ordinacija u centru grada preporučujemo da slobodno vreme pre i posle tretmana iskoristite uživajući u bogatoj turističkoj ponudi Beograda. Postanite i Vi deo naše mreže zadovoljnih pacijenata širom Evrope i sveta!

Pročitano 3493 puta
Kralja Milana 22/I, Beograd, 11000 Srbija
+381 64 244 8004