Usluge
+381 64 244 8004 ; Kralja Milana 22/I
EnglishFrenchGermanItalianSerbian

Put ka lepom osmehu više nije ni težak, ni bolan, ni dugotrajan. On se odvija brzo i lako uz opuštajuću muziku. Svaki naredni put biće kao poseta prijatelju, a Vaši zubi će najednom bljesnuti zdravljem i lepotom.

Hoćete da promenite svoj osmeh, poboljšate svoje samopouzdanje, da se osećate i izgledate mladje i zdravije? Preko 85% odraslih smatra da nesavršen osmeh, osobu čini manje privlačnom, mi Vas razumemo i u cilju rešavanja problema odinacija London Dent nudi kompleksan izbor estetskih tretmana, za osmeh kakav ste oduvek želeli.

U ordinaciji London Dent izuzetnu pažnju posvećujemo tretmanu karijesa kod dece. Naš pristup najmladjim pacijentima se zasniva na poverenju, i da se usluga izvede nežno i kvalitetno. Dečja stomatologija vodi brigu o zdravlju usta i zuba dece od rodjenja do njihove 18-e godine, što je period mnogobrojnih promena u predelu usta i zuba.

Parodontopatija je najčešćie oboljenje savremenog čoveka, razvija se tiho, podmuklo, bez bola, zahvata potporni aparat zuba. Više od polovine svih punoletnih osoba na svetu ima problem s potpornim aparatom zuba. Mogu se pojaviti u bilo kom životnom dobu, a posle 35 godine, preko 75% osoba je pogođeno. Ovo oboljenje se može otkriti redovnim stomatološkim pregledom.

Ortodoncija je umetnost ispravljanja, estetski i funkcionalno prihvatljivog repozicioniranja zuba. Koliko često se pogledate u ogledalo i poželite da imate savršen niz zuba?! Nekolicina ima upravo takav niz i savršen osmeh, koji i Vi možete dobiti u specijalističkoj stomatološkoj ordinaciji za ortodonciju, London Dent.

Protetika je grana stomatologije koja nadomešćuje izgubljene zube, i održava estetiku i funkciju zuba pomoću veštačkih zamena. U ordinaciji London Dent, se možete detaljno upoznati sa velikim brojem opcija i uz našu stručnu pomoć odabrati najbolje moguće rešenje za Vas.

Nedostaje Vam zub? Implantologija je najmodernije rešenje za izgubljeni zub. Implantati su dugotrajno rešenje, sigurni, stabilni, udobni, nisu pokretni,ne ugrožavaju i ne opterćuju prirodne zube, ne zahtevaju posebno održavanje sem uobičajene nege i higijene Vaših zuba.

twitter   twitter   twitter

Kralja Milana 22/I, Beograd, 11000 Srbija
+381 64 244 8004