Ortodoncija
+381 64 244 8004 ; Kralja Milana 22/I
EnglishFrenchGermanItalianSerbian

Ortodoncija

Ortodoncija je umetnost ispravljanja, estetski i funkcionalno prihvatljivog repozicioniranja zuba. Koliko često se pogledate u ogledalo i poželite da imate savršen niz zuba?! Nekolicina ima upravo takav niz i savršen osmeh, koji i Vi možete dobiti u specijalističkoj stomatološkoj ordinaciji za ortodonciju, London Dent.

Savremena ortodoncija pruža široke mogućnosti i koriguje različite nepravilnosti, u svakom životnom dobu.

Ortodontski tretman se u zavisnosti od vrste nepravilnosti i uzrasta pacijenta izvodi najsavremenijim terapeutskim sredstvima, pokretnim ili fiksnim aparatima ili njihovom kombinacijom.

Terapija aktivnim pokretnim aparatom je najčešći način početka druženja dece i ortodonta. Prvi kontakt s protezom treba da bude interesantan i zabavan da bi dete na što bolji način prihvatilo i nosilo aparat po uputstvu lekara. Pri nošenju fiksnog aparata, na zube se lepe bravice, koje može da skine isključivo Vaš ortodont, a koje povezuje žičani luk. Uz pomoć ove aparature zubi se pomeraju u željenom pravcu, i ostvaruju izuzetni rezultati. Nakon završetka terapije i skidanja fiksnog aparata, potrebno je nositi retencioni aparat (period nošenja je individualan), kako bi se očuvali dobijeni rezultati.

Ukoliko Vam se ne dopada ideja da nosite fiksnu protezu zbog vidljivosti metalnih bravica, London Dent Vam nudi rešenje u vidu estetskih bravica.

U izvesnom broju slučajeva nepravilnosti mogu biti rešene nošenjem specijalnih folija koje su gotovo neprimetne. Folije su providne, obezbedjuju udobnost i efikasnost, oralna higijena je lakša, a stres na oralna tkiva je znatno manji.

Ako Vam zubi nisu u dobroj poziciji, razmotrite konsultaciju s ortodontom, i budite svesni svojih mogućnosti i rešenja koja savremena ortodoncija nudi

Pročitano 2540 puta

Medije

Kralja Milana 22/I, Beograd, 11000 Srbija
+381 64 244 8004